danmarks møde- og event planlæggere får ny messe

Drømmer du om at skabe den slags møder, hvor deltagerne bagefter sender dig mails og fortæller, hvor overraskende og gennemtænkt det hele var?

Uanset om du allerede er en ørn til at arrangere fantastiske møder eller stadig har meget at lære, så har du brug for ny inspiration fra de bedste for selv at blive bedre. Kom med på Danmarks nye messe for møde- og eventplanlæggere og få succesformlen med hjem.

lær af de bedste

Meeting Live Vest er en helt ny messe for mødeplanlæggere, og samtidig er det den første af sin slags i Jylland. På messen vil du møde ca. 80 forskellige møde- og eventleverandører, hvoraf flere vil give dig en præsentation af  deres ”best practise cases”. Det er cases, som du kan bruge som direkte inspiration til dit eget arbejde – og måske implementere allerede i dit næste arrangement. Du vil også blive inspireret af vores foredragsprogram. Blandt andre manden bag ”Normal-butikkerne”, Søren Fauli, der om nogen ved, hvordan man får succes ved netop ikke at gøre det sædvanlige.

alle holder med dig

Kort sagt: Den 13. november er alle på din side! Og alle har ét eneste formål: At hjælpe dig med at blive bedre til det, du allerede gør! Deltagelse på Meeting Live Vest er gratis for møde- og eventplanlæggere.

gratis messebusser

Der er gratis messebusser fra Aalborg, Aarhus, Odense og København.

gratis parkering

Du kan benytter en af Messe C’s 3.500 gratis p-pladser.

tid og sted

13. november 2018
Åbningstid: Kl. 10-18 


Messe C
Vestre ringvej 101
7000 Fredericia

kontaktinfo

Har du spørgsmål vedr. arrangementet – er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 11 73 eller salg@kursuslex.dk