sponsorer

 

Athenas

 

 

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og repræsenterer en bred vifte af landets mest populære og professionelle foredragsholdere. I tæt samarbejde med både deres foredragsholdere og deres kunder arrangerer de foredrag af enhver art og til ethvert formål.

Athenas er partner på hovedscenen på Meeting Live Vest 2018.

www.athenas.dk

 


Conference Manager

 

 
Conference Manager er et unikt produkt der håndtere tilmeldinger og administration af kurser, konferencer, præsentationer, messer, workshops og lignende arrangementer. Systemet er brugervenligt og intuitivt bygget op så du som bruger hurtigt er i gang.  Det er anvendligt på alle on line platforme og der kræves blot en internet-opkobling.

Conference Manager står for alle registreringer og tilmeldinger til Meeting Live Vest og sørger dermed for det komplette overblik.

Besøg Conference Manager på stand 57 

www.conferencemanager.dk


Copenhagen Music

 

 

Med mere end 10 års erfaring i levering af musikoplevelser er Copenhagen Music er landets største og mest veletablerede live musikbureau – et musikbureau, der med stor erfaring, professionalisme og passion skaber oplevelsesrige shows rundt omkring i DK. De varetager alt fra livemusik på festivaler, spillesteder og klubber til skræddersyede løsninger vedr. produktion og livemusik til firmaarrangementer og privatfester.

cphmusic.dk


Edelskov A/S

 

 
Edelskov bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, Med deres mange års erfaring kan de både være behjælpelige med transport, men også planlægning af ture, guider og destinationer. De lægger stort ansvar i deres arbejde og har derfor også store krav til deres chauffører angående sikkerhed og miljø.

Har du bestilt gratis bustransport til Meeting Live Vest,  så er det en af Edelskovbusser som sørger for at du bliver transporteret sikkert frem og tilbage. 

www.edelskov.dk


Fyns service udlejning

 

 
Fyns Service Udlejning tilbyder alt fra A til Z i service, borde og stole. De er totalleverandører af udstyr til fester og events, og med løbende udvidelse af deres sortiment, kan de til enhver tid matche kundens ønsker.

Møblerne på Meeting Live Vest bliver leveret af Fyns Service Udlejning.

www.fsu.dk


Oskar Davidsen

 


Oskar Davidsen & Co. er en selvstændig division i Taster Wine koncernen - Danmarks største privatejede og uafhængige vin og spiritusvirksomhed.

Deres primære fokus er ”BISTROMANIA” vine og spiritus, som er kendetegnet ved ”moderne value-for-money-oplevelser i høj kvalitet”.  Skræddersyede etiketløsninger som en  t af Nordeuropas mest moderne tapperier, som blandt andet giver mulighed for skræddersyede etiketløsninger til nogle af markedets bedste priser.

www.oskar-davidsen.dk


Peter Larsen Kaffe

 

 
Peter Larsen Kaffe serverer økologisk og bæredygtig kaffe til alle typer events og arrangementer. De er specialister i mobile kaffebarer og kaffeløsninger. 

På Meeting Live Vest sørger  Peter Larsen Kaffe for, at alle gæster får serveret dejlig varm økologisk kaffe, te i Center caféen. 

www.peterlarsenkaffe.dk


ShowTech

 

 
ShowTech der er en af Danmarks største udlejningsvirksomheder, og de bestræber sig på at skabe den perfekte skræddersyede totalløsning for at deres kunder får et vellykket arrangement. Med deres professionelle team, sætter de den personlige kontakt i højsædet.

På Meeting Live Vest leverer de alt fra scene, lys og AV-udstyr samt andre tekniske produkter. 

www.showtech.dk